FESTIVALUL NAȚIONAL DE INTERPRETARE VOCALĂ ,,BRAȘOV ART TALENT”, Ediţia a VI-a, Brasov

             Update 27.10.2020    

              Vineri 30 Octombrie 2020 ora 16:00 va avea loc o simulare online a festivalului. Linkul de conectare il veti primi pe email-ul declarat in fisa de inscriere, cu o zi inainte. Recomandăm cu insistență ca toți participanții sa fie prezenti pentru a stabili cu exactitate detaliile tehnice.

         Conditii desfasurare a Concursului “Brasov Art Talent”

  1. Conexiunea video se va face prin video apel via Zoom, invitatia se va trimite inainte de probe si eveniment prin email. 
  2. Concurentul trebuie sa intre cu 30 minute inainte de categoria de muzica (se va detalia vineri 30.10.2020)
  3. Concurentul ramane conectat pana intra in transmisia live, este introdus in direct atunci cand este cazul de catre echipa tehnica.
  4. Se va genera o sesiune video ZOOM separata pentru fiecare sectiune/categorie de varsta. Olligatoriu fiecare concurent trebuie sa detina camera/webcam si microfon la PC.
  5. Conexiunea la internet trebuie sa fie de minim 20mbs/s upload
  6. Transmisia live catre facebook este pentru telespectatori. Prin ZOOM echipa tehnica asigura fluxul live al emisiei. Concurentul urmareste emisia prin zoom
  7. Concurentul poate sa isi difuzeze negativul prin intermediul unei boxe active tip karaoke.

 

 

                 Concursul “Brasov Art Talent” se va desfasura online pe platform ZOOM, datorita nivelului de raspandire In Brasov  a noului coronaviruv(Covid 19) de peste 3/1000 de locuitori. Veti primi pe email linkul pe care va trebui sa il accesati cu 30 min inainte de intrarea in concurs. Vom anunta pe site, in timp util, ordinea participarii concurentilor.

                Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Mult success tuturor!

                Va multumim!

 

           

Leave a Reply

Your email address will not be published.