DESFĂSURAREA FESTIVALULUI NAȚIONAL DE INTERPRETARE VOCALĂ ,,BRAȘOV ART TALENT”, EDIŢIA A VII-A, 6 – 7 NOIEMBRIE 2021, BRASOV

Dragi concurenti, perioada de inscrieri la Editia a VII-a a Festivalului Brasov Art Talent s-a incheiat si va multumim pentru interesul acordat.

Dorim sa va anuntam ca, din cauza noilor conditii, Festivalul Brasov Art Talent se va desfasura exclusive online, asa cum stiti deja de la editia precedenta.

Linkul de conectare il veti primi pe email-ul declarat in fisa de inscriere, cu o zi inainte. Recomandăm cu insistență ca toți participanții sa fie prezenti pentru a stabili cu exactitate detaliile tehnice.


  Conditii de desfasurare a Concursului “Brasov Art Talent”:

Conexiunea video se va face prin video apel via Zoom, invitatia se va trimite inainte de probe si de eveniment prin e-mail. Linkul este postat si pe site-ul scolii la fiecare sectiune in parte.

Concurentul trebuie sa intre la probele de sunet  inainte de sectiunea la care participa: muzica usoara sau muzica populara (detaliile si linkul de zoom se vor afisa pe site-ul Scolii Populare de Arte)

Concurentul ramane conectat pana intra in transmisia live, este introdus in direct atunci cand este cazul de catre echipa tehnica.

Se va genera o sesiune video ZOOM separata pentru fiecare sectiune in parte. Olligatoriu fiecare concurent trebuie sa detina camera/webcam si microfon la PC.

Conexiunea la internet trebuie sa fie de minim 20mbs/s upload.

Transmisia live catre facebook este pentru telespectatori. Prin ZOOM echipa tehnica asigura fluxul live al emisiei. Concurentul urmareste emisia prin Zoom.

Concurentul poate sa isi difuzeze negativul prin intermediul unei boxe active tip karaoke.

!!! Dupa ce vi se va comunica link-ul de Zoom, va rugam sa il accesati si sa va scrieti numele complet (ex: Popescu Ionela), nu porecle sau nickname-uri. Probele de sunet se vor desfasura vineri si sambata, 5-6.11.2021, toti concurentii sunt rugati sa participe, se vor publica pe site-ul scolii orele de desfasurare a probelor si a concursului propriu-zis.

!!! Va trebui sa tineti cont ca telefoanele (in cazul in care intrati pe Zoom de pe telefon) sa fie pozitionat landscape, in camera in care va aflati sa fie o lumina cat mai buna, sa aveti tinuta adecvata unui eveniment fiind transmis live intregul festival si de asemenea sa va asigurati ca aveti un sunet cat mai bun si un trafic de internet de mare viteza.

Concursul “Brasov Art Talent” se va desfasura online pe platform ZOOM, datorita nivelului de raspandire In Brasov  a noului coronaviruv(Covid 19). Veti primi pe email linkul pe care va trebui sa il accesati inainte de probele de sunet si de intrarea in concurs. Vom anunta pe site, in timp util, ordinea participarii concurentilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. Mult succes tuturor!

Va multumim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *